WILD CHEF HOUSE CAFE

MP, IN

INTERIOR | FACADE

Everything about the project was 'tiny' except the scope for us, which led us to think very much out of the box. The space was small So our motive was to provide modular seating layout and try to create a contrast within the volume So that it feels larger.

The vision was to create a special feature which led us to design a parametric enclosure along with multi-level seating which indeed made the whole cafe feels like a special featurette.

The curvilinear panels act as a polarising element for making the volume feels larger. The multi-level seating provides the user a luxury for modular seating layout which can contract and merge according to the need.to the need.

explode VIEW MAIN.jpg

The Café was situated on the First floor of the Building with a very poor configuration for Circulation. We wanted to provide some sort of cozy shell which can subtly be fitted within this small volume, thus providing a novel character to interior.

ANIMATION-CAFE.gif

The Café was situated on the First floor of the Building with a very poor configuration for Circulation. We wanted to provide some sort of cozy shell which can subtly be fitted within this small volume, thus providing a novel character to interior.

CEILING TEST 9.effectsResult.png
CEILING TEST 13.effectsResult.effectsRes

Parametric enclosure provide a cosy Nested shell inside the existing boundaries. It seamlessly descends from the ceiling to the wall, where it functions as settings.

Multi level seating is segregated from Right wing to provide more personal region for while maximizing the seating capacity on the reason.

The seats are modular to accommodate  various group sizes in collaboration with central seating space.

Also the upper level seating expose users to experience the whole volume with a better perspective.

CEILING TEST 14.effectsResult.png
perspective section.effectsResult.png